Vers gebrande koffie voor de horeca

Horeca koffie
Little Roastery is a new kid in town waarmee we de koffiewereld op een andere manier benaderen. Daarbij hebben wij de focus op wat nu belangrijk is.
 
Impact vanaf het begin
Wij geloven erin; een duurzame en transparante koffieketen. Wij kopen onze ongebrande koffie dan ook altijd in met minimaal 1 keurmerk (Rainforest Alliance of Biologisch). Daarmee zorgen wij ervoor dat we meteen impact maken in het land van herkomst. Biodiversiteit, weinig bestrijdingsmiddelen en een eerlijke prijs voor de koffieboeren zijn het gevolg van onze keuze.
Daarnaast is ook koffiedrinkend Nederland steeds bewustere keuzes aan het maken en sluiten deze keurmerken daar goed op aan.
 
Ons Ambacht
Hier maken wij het verschil. Onze koffie wordt 6 dagen in de week vers gebrand aan de hand van speciaal ontwikkelde brandprofielen. Deze brandingsprofielen zijn gebaseerd op de slow roast techniek. Hiermee geven we de smaken in de koffiebonen de kans om zich volledig te ontwikkelen. En dat proef je in het eindresultaat. Een bijna melkachtig mondgevoel door de dikke cremalaag, en altijd vol van smaak. Vers gebrande koffie is wat ons betreft dan ook het beste wat er is en dat laten we graag aan je proeven.
 
Duurzaam
Duurzaam en circulair ondernemen is bij ons de basis. Wij vragen ons heel vaak af of we nog een stapje verder kunnen. En dat resulteert in ideeën waar wij trots op zijn. Zo leveren wij het liefst in hervulbare tonnen in plaats van verpakkingen. Gaan onze fietsvrijwilligers door heel Nederland om koffie te bezorgen. En krijgen onze particuliere klanten vaak wat bloemzaadjes om hun lege verpakking om te toveren tot moestuin. 
 
Onze koffies
Wil je proeven. Wij hebben verschillende koffies op voorraad en zoeken graag samen met jou naar de perfecte match. Naast onze vaste koffies hebben wij ook de mogelijkheid tot White Label koffie. Dit is koffie die we samen ontwikkelen en waarbij de mogelijkheid bestaat tot een eigen verpakking. Kortom koffie die alles op het wensenlijstje kan afvinken.
 
Als partner
Ontzorgen met enthousiasme en kwaliteit. Dat is wat wij je graag bieden. Dat doen we door het meedenken in concepten, leveren van de beste kwaliteit machines, servies, mobiele espressobar, professionele trainingen en nog veel meer. Wij zijn een one-stop-shop waarbij je met alle koffie gerelateerde vragen kunt aankloppen.
 
Contracten
Onze contracten maken ons uniek. Deze hebben we namelijk niet. Wij geloven in een duurzame samenwerking en wederzijds vertrouwen. Afnamecontracten voor langere tijd past daar niet bij. Bij ons betaal je gewoon per afgenomen hoeveelheid en heb je geen opzegtermijn. Als wij uitstekende koffie leveren, een eerlijke prijs hanteren en de beste service bieden dan weten we zeker dat je nooit meer iets anders wilt.
 
Samenwerkingen beginnen wat ons betreft altijd onder het genot van een goede kop koffie. Daarom nodigen we je graag uit in onze branderij. Laat je weten wanneer je langs wilt komen? 
Eerst nog wat vragen? Stuur ons gerust een bericht.