Duurzaam genieten
We willen dat je met een gerust hart kan genieten van onze koffie. En dat gaat wat ons betreft verder dan een verantwoorde koffie. 

Dit moet toch anders kunnen...
Alles wat je online koopt wil je natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Maar voordat dat zover is, heeft je pakketje al een hele weg achter de rug.

Zo worden de meeste pakketjes geleverd in een doos voor extra bescherming tijdens het verzenden en is deze misschien wel opgevuld met plastic of ander extra verpakkingsmateriaal. En dan moet het pakketje nog naar jou... En dat gaat nog steeds met een hoop uitstoot door alle rondrijdende auto's. 

Kortom, dat moet anders kunnen dachten wij! 

Gratis fietsbezorging in Amersfoort (en tot 10km daarbuiten) vanaf €40,00
Vanaf het begin bezorgen wij alle pakketjes in Amersfoort, en inmiddels ook tot 10km daarbuiten zelf en met de fiets. En dan stoppen we het graag ook in een gerecycled tasje die je gewoon aan ons terug kunt geven. Selecteer lokale bezorging en we komen je pakketje gratis (€2,00 tot €40 bestelwaarde) en met een glimlach bezorgen!

Little Wielrenpoule
Hier zijn wij echt trots op! We hebben een vrijwilligerspoule met fanatieke wielrenners. Zij fietsen (kleine) pakketjes weg tot soms wel 100km buiten Amersfoort. We zijn altijd op zoek naar nieuwe wielrenners. Dus mocht je duurzaamheid belangrijk vinden en graag op de fiets zitten, laat het ons weten

95% van alle bestellingen op de fiets!
Zoals je kunt lezen doen we het allemaal net even anders dan dat je gewend bent. En daar zijn wij trots op! En onze klanten genieten er ook volop van. Bekijk maar eens onze reviews.

Zien we je snel? 

Wij zijn altijd op zoek naar fietsvrijwilligers! Vind je fietsen ook heerlijk, heb je een hekel aan routes plannen en kun je wel een stok achter de deur gebruiken? Meld je via onderstaand bericht aan voor onze Little Wielrenpoule. Hier zetten wij alle fietsritjes in een whatsapp groep en kun je op vrijwillige basis een ritje fietsen!