Little Roastery in de horeca "Bij uitstek de plek waar koffie tot leven komt"! 

Of het nu de geur is van vers gemalen koffie, de glimlach van de barista of de smaakexplosie in je mond, koffie is een sfeermaker en daarmee onmisbaar in jouw zaak! 

Als enthousiaste ambachtslieden helpen wij je graag bij het hele koffieconcept. Van barinrichting tot aan een breed assortiment aan machines en van het samenstellen van een (eigen) koffie tot aan de barista training, we helpen je graag bij alles wat met koffie te maken heeft.

Kies ons vooral niet als je opzoek bent naar een standaard koffieleverancier. Wij zijn namelijk veel meer dan dat! Noem ons vriend, partner, relatie probleemoplosser of sparringpartners. Bij ons namelijk geen uurtje factuurtje, verborgen kosten, afnameverplichtingen of contracten. Verwacht ondernemerschap, extreem veel kennis, passie en behulpzaamheid. 

"Ik wil elke dag opstaan met een compliment van een klant, leverancier, (con-)collega of partner. Als je mensen blij maakt, weet je dat je het goed doet" Aldus onze eigenaar Gijs. 

Weten hoe wij jou blij kunnen maken? Maak een afspraak met Gijs en kom langs bij ons op de branderij om alle mogelijkheden te bespreken!