Koffie op de werkvloer... altijd een punt van discussie. Tot nu! Want wij helpen je aan de lekkerste koffie voor op de werkvloer. 

De perfecte kop koffie
Of je nu opzoek bent naar een krachtpatser of een soepele koffie, wij hebben het! Zo niet, dan maken we speciaal een nieuwe koffie die helemaal afgestemd is op jullie wensen. Gegarandeerd de lekkerste koffie! 

Vers en (h)eerlijk
6 dagen in de week branden wij onze koffie in onze eigen microbranderij. Zo weten wij dat je ook aan het eind van de maand gewoon nog vers gebrande koffie drinkt. Neem met een gerust hart ook een tweede kop koffie want onze koffieboeren hebben er eerlijk voor betaald gekregen, wel zo (h)eerlijk!

De beste koffiemachines
Is jullie koffiemachine toe aan vervanging of tijd voor een upgrade? Wij hebben verschillende machines op voorraad in verschillende prijscategorieën. Altijd een machine die bij jullie past!

Flexibel
Niemand zit te wachten op contracten! Bepaal zelf hoeveel koffie je elke keer wilt ontvangen en pas dat gerust elke keer aan zodat je vers gebrande koffie blijft drinken. 

Proef onze koffie!
Wij laten je graag kennis maken met onze koffie. Je bent van harte welkom bij ons op de branderij o, verschillende koffies te komen proeven. Of we komen even bij jou langs met onze koffie. Liever zelf proeven? Vraag hieronder jouw gratis proefpakket aan!