Ga mee naar Colombia

Welkom in Finca San Rafael

Middenin het koffiehart van Colombia vind je Finca San Rafael. Niet zo gek dat dit het koffiehart is, want met de hoge bergen en de vele microklimaten groeien de koffiebonen hier het allerbest. De boon die je nu drinkt komt zelfs van maar liefst 1.600 meter boven zeeniveau! Hier is de lucht ijler en koeler, waardoor de bessen van de koffieplant langzaam groeien. Goed nieuws, want dit zorgt ervoor dat de smaken extra veel tijd hebben om zich te ontwikkelen.

Onze koffieboer

Gustavo Zuluaga

Maak kennis met Gustavo Zuluaga. Samen met z'n kinderen vormen ze de derde en vierde generatie van trotse koffieboeren. De liefde voor koffie zit diep in hun familiegeschiedenis geworteld, en dat proef je nu terug in jouw kopje koffie.

Dit proef je terug

Het smaakprofiel

Elke boon heeft z'n eigen smaakprofiel. Zo ook deze boon van Gustavo. Het is een boon met verschillende gezichten, en dat is wat 'm zo interessant maakt. Hij heeft namelijk het zoete van chocolade en honing in zich, maar je kunt er ook tonen van sinaasappel in terugproeven. Dat maakt 'm ook lekker veelzijdig. De frisse en diepzoete tonen zorgen voor een fijne espresso, en de donkere tonen zoals pure chocola blijven goed overeind bij een cappuccino. Genieten dus, hoe je 'm ook drinkt.

Ook thuis vers gebrande koffie?

Bestel je koffie bij Little Roastery

Wil je de Finca San Rafael nou ook thuis drinken? Goed nieuws, want deze unieke koffie kan je gewoon kopen bij het Brood Atelier. Maar naast deze koffie hebben we nog heel veel andere interessante bonen. Zo maak je van elke koffie een genietmomentje, die je even doet stilstaan.

Kies je koffie
Maak kennis met ons

Wij zijn Little Roastery

Net als het Brood Atelier vind je ook Little Roastery in de Keistad. Op Havenweg 14 branden wij de hele week onze bonen. Langzaam, zodat alle smaken perfect tot uiting komen.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij de branderij! We zijn maandag tot en met zaterdag voor je open om je koffie af te komen halen. Zien we je snel?

Meer Little Roastery

Met liefde gebrand

Onze passie, liefde en nieuwsgierigheid proef je terug in onze langzaam gebrande en eerlijke koffie. Wij branden onze koffie altijd vers, zodat jij zeker weet dat je écht lekkere koffie drinkt. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan fijne koffies, en voor je het weet heb jij thuis een heerlijk genietmomentje te pakken.

Bestel nu